Aşık Olmanın Bedeli Ne Kadar?

Bilim insanları aşık olmanın ağır bedelini hesapladı: Ortalama olarak iki yakın arkadaş!
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz size göre aşık olmanın bedeli  ne kadar?

İşte Ölüm Hakkında Ilginç Gerçekler

1. Kafası kesilen bir insan 15-20 saniye kadar yaşayabiliyormuş.
2. Kaybolan kediniz için yas tutar mısınız? Belki Mısırlılar gibi kaşlarınızı traş edersiniz.
3. Herkes sevdiklerinin yanına gömülmek ister. Bazı inanışlarda eğer ölene siyah kıyafet giydirilirse yaşayanlara dadanacağına inanılırmış.
4. Çelenk gönderme adedinin sebebi biliyor musunuz? Bazı inanışlarda çelenk’in ölenin ruhunu çerçeveleyip geri dönmesini engelleyeceğine inanılıyor.
5. 1931 yılında Henry Ford yakın arkadaşı Thomas Edison’un son nefesini bir şeye koymuş ve etiketleyerek saklamış.
6. 1800’ler hemen hemen hepsinde silah olan kovboyların ölüm sebeplerinin başında atlarının çiftesini yemeleri geliyormuş.
7. General John Sedgewick’in son sözleri “Bunlar (konfederasyon askerleri) bu mesafeden bir fili bile vurama...” olmuş
8. Mısır’da Kral Tut’un mesarına giren 20 kişi 10 yıl içinde lanet sebebiyle ölmüş.
9. Eğer Everest’in tepesinden atlayarak intihar etmeyi düşünüyorsanız yere düşmenizin 2,5 dakika süreceğini unutmamanız gerekiyor.
10. Pirene’lerde bir arı besleyici öldüğünde beslediği arılara fırça ile siyah boya sürülürmüş.
11. Reenkarnasyona inanan John Bowman öldükten sonra her an geri döneceklerine inandığı kendi ve ailesi için her akşam yemek masası kurdurmuş. Taki bıraktığı miras bitene kadar.
12. Oscar Wilde’ın son sözleri "Duvar kağıdımla ölümüne bir düello yaptık.” Ve duvar kağıdı yendi.
13. Eski bir inanışa göre eğer evin kapıları kilitliyse ölen kişinin ruhu dışarı çıkamazmış.
14. Her yıl 2.500 solak, sağ elini kullananlar için yapılmış araçları kullanmaya çalışırken ölüyormuş.
15. Her yıl 100 kişi tükenmez kalem yutmaktan ölüyormuş.

Eva Longoria Parker ve Dövmesi

"Desperate Housewives" oyuncusu Eva Longoria Parker, eşi Tony Parker'ı simgeleyen, onun şanslı numarası "nine" (9) dövmesiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda belinde bir haç, sol bileğinde küçük bir yıldız ve sağ bileğinde roman rakkamları var.

Ashlee Simpson-Wentz ve Dövmesi

Rockçı ve yeni anne Ashlee Simpson'ın kolunda büyük kırmızı ve yeşil yapraklı bir çiçek dövmesi bulunuyor. Simpson-Wentz'in sol el bileğinde "love" dövmesi bulunuyor ve sağ elinin üstünde barış sembolü var. 

Megan Fox ve Dövmesi

Hollywood'un seksi kadını Megan Fox'un 7 dövmesi var. Bunlardan en bilinenleri Shakespeare'in Kral Lear trajedisinde yer alan "We will all laugh at gilged butterflies - Hepimiz yaldızlanmış kelebeklere güleceğiz" sözü ve diğeri de kolundaki Marilyn Monroe dövmesi. Vücudunun sol tarafından boydan boya “Bir zamanlar oğlanın biri kalbini kırmadan, aşkın ne olduğunu bilmeyen ufak bir kız vardı.” yazıyor.

Eve ve Dövmesi

Rap yıldızı Eve, dövme endüstrisinin hayvan desenlerini keşfetmesini sağladı. Göğsünde bir çift hayvan pençesi bulunuyor.

Evan Rachel Wood ve Dövmesi

Güzel yıldızın sırtında Edgar Allen Poe'nun bir sözü yer alıyor: "Bütün gördüğümüz ve göründüğümüz yalnızca bir düşün içindeki bir düş".  Wood'un ayak bileğindeki dövme de Beatles şarkısı 'Lucy In The Sky With Diamonds’ın sözlerini simgeliyor.

Drew Barrymore ve Dövmesi

Hollywood'un çocuk yaştan beri bağrına bastığı ünlü Drew Barrymore'un sağ bacağında bir haç dövmesi bulunuyor. Bunun yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde de dövmeleri var. Kalçasında bir demet çiçek, karnında kelebek, ayağında ay dövmesi ve annesinin adı Jaid ve eski erkek arkadaşının adı James ünlü yıldızın bilinen dövmeleri.

Rihanna ve Dövmesi

Skandalların kızı Rihanna'nın boynundan sağ omuzuna doğru yıldızların olduğu dövmesinin haricinde parmaklarının arasında “Shh” ve “Love” yazan dövmeleri, sol ayakbileğinin arkasında şirin bir kurukafası, kulağının arkasında burcunun sembolü, omzunda roman rakamlarıyla bir arkadaşının doğumgünü ve boynunda hayat ilkesi yazıyor. Elinde, kaburgalarında da dövmeleri olan bu yıldızında 13 dövmesi var.

Angelina Jolie ve Dövmesi

Angelina, dövmeyi en çok seven ünlülerin başında geliyor. Şimdilik 13 dövmesi var. Ancak bunlardan sırtındaki dua dövmesi en özeli; bu dövme Kamboçyalı oğlu Maddox'un hediyesi. Sırtındaki aslan dövmesi ise Sompong Kanphai tarafından yapılmış ve yapılırken okunan duadan dolayı şans getiriyor. Kolundaki roman rakamları ile 13 sayısı ise batıl inançlarının olmadığının göstergesi. Sırtındaki dövmelerinin haricinde anlamı büyük ama kendisinin küçük birçok dövmesi var bu yıldızın.

Victoria Beckham ve Dövmesi

Victoria Beckham'ın ensesindeki dövmesi Tevrat'tan. Düğünlerde sıkça okunur ve bu yazı eşi David Beckham'a adanmıştır. Bu söz musevi ilahisinde de yer alır;"Ben aşkımın, aşkım benim". Sağ bileğindeki roman rakkamları ise 08 Mayıs 1997 demek – kocası David Beckham ile ilk yakınlaştığı gecenin tarihi. Sırtındaki 5 yıldız ise ailesini anlatıyor.

Scarlett Johansson ve Dövmesi

Genç yıldız sol kolunun ön yüzüne güneş, deniz, mavi gökyüzü olan bir dövme yaptırmış. Johansson; "Kişisel bir şey, ona baktığımda beni mutlu ediyor" diye belirtiyor. Tam olarak ne anlattığını kimse bilmiyor.