Facebook Sohbetini Eski Haline Getirmek

Facebook Sohbeti Eski Haline Getirmek İsteyen Kullanıcılar Uygun Linke Tıklayıp Ekle Diyerek Eklenti İndirmeleri Gerekiyor.

• Google Chrome kullanıcıları için :
https://chrome.google.com/webstore/detail/bfipfkeoidmndggnnpobeenlamiclald

• Mozilla Firefox kullanıcıları için :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fb-chat-sidebar-disabler/

• Opera kullanıcıları için :
https://addons.opera.com/addons/extensions/details/facebook-chat-sidebar-disabler/1.3/

Facebook Messenger Facebook´a Girmeden Arkadaşlarınızla Sohbet Edin

Facebook Messenger Facebook'a Girmeden,Facebooktaki Arkadaşlarınızla Sohbet Etmek İstiyorsanız Bu Program Tam Size Göre Programı Hemen İndirip Hemen Sohbet Etmeye Başlayın.

İNDİR

Oyun Oynamak Göz Tembelliğine İyi Geliyor

Ambliyafi halk dilinde donuk görü ya da tembel göz rahatsızlığı olarak bilinen deformasyona çare video oyunlarından geldi
SimCity gibi dijital şehir kurma ya da Medal of Honor: Pacific Assault adlı strateji oyunu ile yapılan bir deneylerde denekler 40 saat boyunca bu oyunları oynadıklarında gözlerindeki görme bozukluğunun yüzde 30 oranında düştüğü belirtildi. Bu pilot çalışma henüz çok küçük bir grup üzerinde uygulandı.
tknlj.com'un haberine göre, rastgele sıralama yöntemi de uygulanmadığı için bu aşamada genelleme yapılması ve tedavi amaçlı kullanılması çok sağlıklı olmayacak ancak sonuçları bu kadar etkileyici bir deney, hastalar için sevindirici bir haber.
Ayrıca 3 boyutlu görüntü algısında da yüzde 50′lik bir artışın gözlendiği belirtildi. Gözlerinde emilim sorunu yaşayan çocuklarda 120 saat boyunca uygulanan bantlama tedavisinde 1 numaralık bir fark gözlendiğine bakılırsa yetişkinlerde üçte birlik zamanında 1,5 numara atması oldukça umut verici.
Amerikan Ulusal Göz Enstitüsü’nün kayıtlarına göre her 100 çocuktan birinde görülen bu rahatsızlığın genel tedavi yöntemi sağlıklı gözün üzerini bantla kapatarak beyin gücünün zayıf göze daha çok aktarılması şeklinde uygulanıyor. Bu bantlama yöntemi internette sörf yaparken de test edildi ancak video oyunlarındaki başarıya asla ulaşılamadığı kaydedildi

Ensest İlişki Nedir Nasıl Tedavi Edilir?

Ensestlik: Bir kişinin kendisine evlenmek düşmeyen kişilere (anne-hala-teyze-baba-dayı-amca), akrabalarına karşı duyduğu cinsel istektir. Bu istekler cinsel bir açlıktan veya talepten dolayı değil sapmalardan ve yanlış cinsel eğitimlerden kaynaklanır. Kurtulmak için ve bu durumlara düşmemek için neler yapılmalıdır.

1- Mahremiyete dikkat edilmeyen evlerde çocuk annesini-halasını-teyzesini uygunsuz bir şekilde görmüş olabilir, bu görüntü onun bilinçaltına kaydedilir, bazen bilince çıkar ve çocuğun kendini sapık gibi hissetmesine sebebiyet verir. Mesela ergen bir çocuk evde annesini banyodan çıkarken çıplak görür veya kız çocuğu anne-babasının yatak odasına girip babasını giyinirken görmüş olabilir, babasının organını istemeden görmüştür fakat bu görüntü onun bilinçaltına kaydedilir, bilinçaltı bir fotoğraf makinesi-kamera gibidir, ayırt etmeden her şeyi kaydeder ve olur olmaz yerde bu görüntüyü karşınıza çıkarır. Mesela dindar bir adam namaz kılarken daha evvel kardeşini kaza ile banyoda çıplak görmüşse bu görüntü gözünün önüne gelir, adam kendinden nefret eder, nasıl bu durumdan kurtulacağını bilemez, kendini sapık gibi görüp rahatsız olur. Televizyon seyrederken sevişme sahnesi gördünüz diyelim, daha evvel anne-babanızın odasında kaza ile onların sevişmesini gördünüzse bu bilinçaltına kazınır ve ara sıra bilince çıkar. bunlar sizin istemediğiniz şeylerdir ve kontrolünüz dışındaki olaylardır, asla kendini sapık görmeyin eğer bu düşüncelere inanıp peşinden giderseniz asıl o zaman sapıtırsınız.

2- Anne babalar evde mahremiyete çok dikkat etmeliler. Evde atlet-don gezmemeli ve çocuklarına da bunu öğretmeli, 7 yaşından sonra çocukların odalarını ayırmalı, eğer ayırma imkanı yoksa yatakları mutlaka ayırmalı ve birbirlerinin yanında soyunmamaları söylemeli ve kontrol etmeli. Anne erkek çocuğunu ergenlikten sonra banyoda yıkamamalı hatta çocuk 10-11 yaşında annesinin kendini yıkamasından sıkılır ve rahatsız olur, annesi o zaman bir daha banyoda çocuğunu yıkamamalıdır.

3- Eve girerken aniden baskın yaparak girmemek lazım, ses çıkaracağız ki uygunsuz durumda olan hemen toplasın ve onu yanlış bir şekilde görmeyelim diye.

4- Ensestler baştan kendilerini sapık yanlış yolda olan kişiler olarak görürken sonradan kendileri gibi başkalarınında olduğunu görmeleri kendilerini normal zannetmeye götürür, bu daha kötü bir durumdur. kendini sapık yanlış yolda görürken düzelebilir, fakat kendisini normal görmeye başlayınca kurtulması mümkün olmayabiliyor.

5- Ensestlikle insan cinsel bir istekte duyamaz, belli belirsiz bir istek oluşur, bu asla normal cinsel istek gibi değildir, zaten beraber olunsa dahi cinsel bir haz alınamaz, taraflardan birisi bunu muhtemelen reddeder ve zorla yapılmak istenir. Bir kadına veya bir erkeğe duyulan normal cinsel istek gibi değildir bu, bir saplantıdır, kişinin kendi dünyasında kurup, geliştirdiği bir saplantıdır.ENSESTLİK BİR SEKS TÜRÜ DEĞİLDİR!
ENSESTTEN KURTULMAK İSTEYENLER PSİKOLOJİK DESTEK ALMALIDIR BİR PSİKOLOG VEYA PSKİYATRİSTE GİDEBİLİRSİNİZ SİZE YARDIMCI OLACAKTIR.
Porno İzlemenin Zararları Nelerdir
Kavatlık nedir nasıl ortaya çıkmıştır oku !


Tecavüz Hakkında Herşey Nedeni ve Çözümü

Tecavüz eden insanlar kendi organlarının uzunluklarını küçük gördükleri için normal şartlarda kadınlar ile beraber olamayacaklarını düşünürler, organlarınını kimseye göstermezler, kaç cm olduğunu söylemezler ve cinselliği oldu bittiye getirerek zevk almaya çalışırlar. Tecavüz eden insanlar o işten kesinlikle zevk alamazlar.Tecavüz eden insanlar genellikle kolay ulaşacakları ve organın büyüklüğü-küçüklüğünü anlamayacakları için çocukları tercih ederler.doğru cinsellik hakkında bilgilendirilmiş olsalar bu işe kalkışmıyacaklardır.Çünkü tecavüze kalkışmak aptallık, insan bir anlık zevk için canını ortaya koyuyor, hapse girmeye göze alıyor, toplum tarafından dışlanmayı göze alıyorlar.40 yaşın altında ayda bir beraber olmak normaldir.