En İyi Festivaller : V Festival İngiltere

Festival, bu yıl 18 -19 Ağustos tarihleri arasında Essex’de yer alan Hylands Park ile Staffordshire’da yer alan Weston Park’ta düzenlenecek. 1996’dan beri rock dünyasının en iyi isimlerini ağırlayan etkinliğin bu seneki konuklarının başında The Stone Roses, The Killers, Snow Patrol ve Noel Gallagher’s High Flying Birds var. Dört farklı sahnede performans sergileyecek sanatçıları dinlemek için parkta konaklamak isteyenler 180 pound karşılığında kamp alanından yararlanabiliyor. Günübirlik biletlerin fiyatları ise 155 pound. 

En İyi Festivaller : Exit Festival Sırbistan

12 – 15 Temmuz arasında düzenlenen Exit’te Guns N’ Roses, Duran Duran, New Order ve Erykah Badu gibi isimleri dinleme şansınız var. Üç gün çadırda kalmak istemeyenler, Exit’in yapıldığı Novi Sad’da bulunan hostel ve otellerde rezervasyon yaptırabilirler. Reggae’den disco’ya, rock’dan elektronikaya kadar birçok seçenek sunan festivalde 20’den fazla sahne ve 400’den fazla sanatçı çalıyor. Standard biletlerin 95 pound olduğu festivalde kamp yapmak isteyenler 25 pound ekstra ödeyerek kalabiliyorlar.

En İyi Festivaller : Roskilde Danimarka

Avrupa’nın en büyük müzik festivallerinden Roskilde bu sene 5 – 8 Temmuz arasında düzenlenecek. Ana sahnede, Björk, The Cure, Bruce Springsteen & The E Street Band, Bon Iver ve Friendly Fires var. Bu isimler dışında festival alanında yer alan sekiz sahnede toplam 200 grubu dinlemek mümkün. Roskilde, 24 saat parti yapılan, deneysel sanat dallarının örneklerini de görebileceğiniz üç günlük bir etkinlik. Günlük 120 euro’ya bilet alabileceğiniz festivalde üç gün boyunca kamp yapmak için 240 euro ödemeniz gerekiyor. Festival alanında da edinebileceğiniz çadırlarla kamp alanında kalabilirsiniz

En İyi Festivaller : Benicassim İspanya

Benicassim adlı küçük liman kentinde düzenlenen festivalin ev sahipliği yaptığı isimler hiç de küçük değil. Bu sene Florence and The Machine, Bob Dylan, The Stone Roses ve New Order gibi büyük isimler ana sahnede. Agoria ve Dave Clarke gibi elektronik müziğin en iyi temsilcileri de festivalin konukları arasında. Festival alanının içinde ve etrafında birçok otel ve kamp alanı bulunuyor. Castellon de la Plana ve Oropesa oteli alana yakınlığıyla en çok tercih edilen oteller arasında. Dört gün boyunca festivalde kalmak ve müzik dinlemek isteyenler için bilet fiyatları 170 euro.

Kuşkonmazlı Omlet Nasıl Yapılır?


Malzemeler:
- 2 yumurta
- Bir demet kuşkonmaz
- Maydanoz, dereotu
- 100 gram rendelenmiş çedar peyniri
- Zeytinyağı, tuz, karabiber
Hazırlanışı:
- Kuşkonmazları ince ince dilimleyin. Bir tavaya biraz zeytinyağı koyun ve kuşkonmazları tavada birkaç kez çevirin. Kısık ateşte üzerine bir kapak koyup yavaşça pişmeye bırakın. Yumurtaları tuz ve karabiberle birlikte bir kapta çırpın, tavaya kuşkonmazların yanına ekleyin ve biraz daha çırpmaya devam edin. Çedar peynirini, maydonoz ve dereotunu da ekleyin ve omletin iki tarafı da kızarana kadar pişirin.

Somon Burger Nasıl Yapılır?


Malzemeler:
- Somon fileto
- Hamburger ekmeği
- Roka ve yeşillikler
- Zeytinyağı, limon, tuz, karabiber
- İsteğe bağlı olarak bir dilim gravyer peyniri, ananas dilimleri
Hazırlanışı:
- Somon filetoyu ızgarada ya da tavada kızartın. Birkaç damla zeytinyağı ve limonla tatlandırın. Roka yaprakları ve yeşilliklerle birlikte hamburger ekmeğine yerleştirin. Dilerseniz kızarttığınız bir dilim ananası ya da gravyer peynirini de ekleyin.

Ön Kol Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Ayakta ya da oturarak sağ kolunuzu öne doğru, avuç içi yukarı bakacak şekilde, omuz hizasında uzatın. Sonrasında sol elle parmak ucundan tutup yere doğru çekin. Diğer kolla tekrar edin.

Arka Kol Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Ayakta ya da oturarak, sağ kolunuzu başınızın yanından dirseğinizi bükerek, sırt omurga çizgisine doğru götürün. Diğer elinizle dirsekten tutup yavaşça aşağı itin. Hareketi sol kolla tekrarlayın.

Omuz Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Ayakta ya da oturur pozisyonda, sağ kolunuzu gergin bir şekilde sol omuz hizasına doğru getirin. Daha sonra sol kolu sağ dirseğin üzerine getirip, sol omzunuza doğru yavaşça çekin. Diğer kolla tekrarlayın.

Göğüs Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Sağ kolunuzu gergin bir şekilde omuz hizasına getirin ve avuç içinizi bir duvara yerleştirin. Gövdenizi küçük adımlarla sola doğru döndürün. Hareketi diğer kolunuzla tekrar edin.

İç Bacak Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Yerde oturur pozisyonda, ayak tabanlarınızı birbirine yapıştırıp bacaklarınızı kasıklara doğru çekin. Elleri ayak bileklerine yerleştirip gövdenizi öne doğru, ağrı hissedene kadar yaklaştırın.

Arka Alt Bacak Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

10-15 cm’lik bir yükseltiye bir ayak ucunu yerleştirin. Dizlerinizi ve belinizi bükmeden, vücut düz pozisyondayken topuktan aşağı doğru gerin. Diğer bacakla tekrar edin.

Ön Bacak Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Ayaktayken bir elle yandan tutarak denge desteği alın. Diğer elle aynı taraftaki ayağın parmak ucundan tutarak yavaşça geriye doğru çekin. Hareketi diğer bacakla tekrar edin.

Bel ve Arka Bacak Kas Gruplarını Esnetme Hareketleri Nasıl Yapılır?

Düz bir zemin üzerine oturduktan sonra bacaklarınızı bitişik bir şekilde öne doğru uzatın. El parmaklarınızla ayak parmaklarınıza yavaşça uzanın.

Avea Turkcell Vodafone Gsm Hat Sorgulama

Artık internet üzerinden adınıza sizden habersiz hat açılıp anında açılmadığını öğrenebilirsiniz.
Avea Turkcell Vodafone telefon hat sorgulama yapmak için tıklayın.