Türkiye'deki Batıl İnançlar Neler?

Ölünün yıkandığı evde üç gün boyunca ışık yanar.
13 sayısı uğursuzdur.
Kara kediden uzak durulmalıdır.
Baktığınız ayna çatlarsa ölüm haberi alırsınız.
Dolunayda doğan çocuk uğurludur
Ziyaret bölgelerinde ağaç kesenler çarpılır.
Kediyi Hz. Ali sıvazladığı için hiçbir zaman sırtüstü düşmez
Sabah evinden başkasına ateş verenin ocağı söner.
Ocağın üstünü boş bırakmak uğursuzluk getirir.
Kara ağaçtan beşik yapılmaz.
İncir ağacının altında uyulursa şeytan tarafından götürülür
İncir ağacı yakınlarında ıslık çalınmaz; şeytanlar gelir
Nar tanelerini yere dökmek  büyük günahtır.
Gece aynaya bakanın ömrü kısa olur.
Gece ıslık çalmak günahtır
Gece evden eve tuz verilmez :)
Akşam kapının önü süpürülmez.
Ekmek kırıntılarını yere atmak , temizlememek evin bereketini götürür.
Evin içerisi temiz olmazsa oraya melekler değil şeytanlar gelir. Böylece o evde mutluluk değil geçimsizlik olur.
Kapı eşiğinde oturulmaz, kapı eşiğinde şeytan bulunur.
Kapı eşiğinde oturulmaz, insan fakir olur.
Kapı eşiğinde oturulmaz, insan bekar kalır.
Yarım çay içen kadın dul kalır.
Gurbete giden kişinin azığından bir parça ekmek çalınır.
Bir kişinin üzerinde dikiş dikilirse o kişinin kısmeti bağlanır.
Ve daha bir çok örnek bulunmakta; Sizlerde bildiğiniz ve listede olmayan herhangi batıl inancı yorum alanından paylaşabilirsiniz.Paylaştığınız örneklemeleri yazımızda yayınlayalım.

Kadınlar Azgın Olur Mu?

Kadınlar cinsellikte pasif konumdadır, uyarılmadıktan sonra asla harekete geçemezler.Kadınlar bakarak tahrik olmazlar, erkekler bakarak tahrik olurlar ve uyarılırlar.Günümüzde kadınlar internetten porno seyrederek vb. yazıları okuyarak, cinsel yayınları seyrederek suni bir azgınlık içine girdiler. Bu olması gereken normal bir cinsellik değildir. İnternet ortamında alabildiğince cinsel yayınlar seyretmek kadınları cinsel olarak uyarır ve azgınlaştırır, mukabilinde cinsel istek duymaya başlarlar.Normalde kadınlar dokunma,öpme gibi durumlarda uyarılırlar.

İnternette cinsel yayınlara girmeseler uyarılmışlık olmaz ve cinsel olarak bir istek ve haz duymazlar. Bir kadın eğer evlenememiş olsa bilse cinsel yönden bir eksiklik hissetmez.Uyarılmadıktan sonra kadınlarda cinsel istek oluşmaz.Evlilik hayatında bile erkek eşini cinsel olarak uyarmasa (dokunma.öpme gibi) kadın normal günlük hayatına devam eder; bulaşık yıkar, yemek yapar, çocuklarına bakar, ütü yapar vb. cinsellik hiç aklına gelmez.Çünkü cinsellikten başka uğraşları vardır.Kadınlar için cinsellik her zaman ikinci plandadır.Kadınlar sadece uyarılırsa cinsel istek duyarlar.Kadınlar sokakta veya özel günlerde bazen çok açık-saçık kıyafetler giyebilirler, erkekler bunu yanlış anlarlar.Kadınların çoğu bunu seksi olmak için yapmaz, dikkat çekmek, modaya uymak veya öyle giyinmek hoşuna gittiği için yapar. Erkeklerde nasıl bir etki meydana getirdiği çoğu kadının umurunda bile değildir. Bunları erkekler bilmez ve kendileri gibi kızlarda bizim cinsel organımızı görse zevk alır sanıyorlar.
Değerli Genç Kızlarımıza Öneriler tıkla!
KADINLAR VE ERKEKLER İÇİN EVLENMEDEN CİNSELLİK YAZIMI TIKLA OKU

Sevgili İle Seks Yapmak hakkındaki yazımı okumak için tıklayın.

Bakire kızlara öğütler okumak için tıklayın.

Kocam Beni Sevmiyor Ne Yapmalıyım?

"Kocam Beni Sevmiyor" kelimeleri ile sorunun kaynağı olarak sadece "Koca" gösterilir. Birini suçlarken ya da daha farklı bir ifade ile suçu kendi üzerimizden atarken işaret parmağımızla hedef gösteririz. Bu hareketi yaparken bile 1 parmak (İşaret Parmağı) hedefi gösterirken, diğer 3 parmak (orta, yüzük ve serçe parmaklar) kendimizi 1 parmak (Başparmak) ise dışarıdaki etkileri işaret eder. Buradan yola çıkarak, etrafınızdakileri ve kocanızı yargılamak yerine önce bazı şeylere kendinizden başlamalısınız. İş işten geçmeden harekete geçmeli ve mantıklı adımlar atmalısınız diye düşünüyorum.

Kocanın kalbini kazanmak için yazımı oku ! tıkla

Kocamın Kalbini Tekrar Nasıl Geri Kazanabilirim

Kocamın kalbini kazanmak istiyorum diyen kadınlara ;

Bu sorun aslında sadece senin problemin değil. Binlerce hatta onbinlerce çift aynı sorunlardan yakınıyorlar. Problemin olduğu yerde muhakkak bir çözüm vardır.
Sizden uzak olması, bir daha yakın olmayacağı anlamına gelmez…
İlgisizlik, aşkın bittiği anlamına gelmez...
Şu anda soğuk olması, sevmediği ya da sevmeyeceği anlamına gelmez…

Senin ve ilişkisinden çalkantılar yaşayan herkes için umut verici çözümler var. Buradaki diğer yazılarımda bu yöntemlerden bahsetmeye çalışacağım. Bilimsel olarak kendini kanıtlamış yöntemlerle "Kocanın Kalbini" tekrar kazanabilir ve "Kocam Beni Sevmiyor" sendromundan kurtulabilirsin.

İhtiyaçların söz konusunda olduğunda açık ve net bir şekilde düşüncelerini dile getirebilir. Bu yolla hem kendini daha mutlu hissedebilir ve kocanın kalbini kazanabilirsin. Oldukça iddialı gözüküyor. Evet, bence de oldukça iddialı. Ama sonuç veriyor.

Olumlu kadın olmak birçok şeyin başlangıcıdır. Olumlu olmak bir erkek ile iletişim kurmak için en iyi yöntemdir. Erkekler kendi aralarında iletişim kurarlarken fazla bir tereddüt yaşamazlar. Ya da üstü kapalı sorunlarla uğraşmazlar. Açık, Net ve direktirler.

Olumlu kadın eşi ile başarılıdır, çünkü onun direktliği bir erkeğin kolaylıkla anlayıp ilişki kurabileceği bir şeydir. Şunu değerlendirin...

Erkeklerin birbirleri ile genel olarak nasıl iletişim kurduklarını düşünün: söylemeye ihtiyaç duydukları şeyi söylerler. Ve kadınlarla da durum farklı değildir: başarılı kadınlar eşleri ile TAM OLARAK erkeklerin erkelerle kurduğu gibi iletişim kurarlar.
Net olun...
Açık cümleler kurun...
Tam olarak ne istediğinizi ifade edin...

Örneğin, eşiniz toplantıya gidecek ve takım elbise için kravat soruyor. Her zamanki gibi, "Mavi de olur Gri de", "Sen nasıl rahat ediyorsan" gibi cümleler kurmak yerine, "Gri daha uygun olacak" cümlesi onu rahatlatır.

Unutmadan söyleyelim erkekler yemek yapan kadınları sever ona yemek yaparsanız çok hoşuna gider.

Bu çok basit, kolaydır – ve karar vermek zorunda olmamak eşinize de iyi gelebilir. Artı, tüm erkekler bu konuda hemfikir.