Rihanna Vücuduna Nasıl Sahip Olunur?

Rihanna çok çalışıyor, günlük temposu oldukça yoğun. Bu yüzden dengeli ve sağlıklı bir diyet programı var. Genellikle balık ve tavuk gibi besinler alıyor. Ancak spor veya konser zamanı karbonhidratlı beslenmeye geçiyor.
Diyetisyeni Amanda Ursell, Rihanna için yoğun günlerinde enerjiyi yavaş yavaş açığa çıkartan, sağlıklı karbonhidratlar verdiğini söylüyor. Erişte, makarna, ekmek ve fırında patates tüketiyor. Elbette tahıllı ve kepekli olanlarını!

Gelin Ve Damatlara Düğün Öncesi Uyarılar

İşte o gün geldi çattı! Evinizi, düğün yerinizi, müziği ve pek çok şeyi ayarladınız. Sıra geldi önemli ayrıntılara... Düğününüzün muhteşem geçmesi için Düğün Koçu Altuğ Doğan'dan aldığımız küçük ipuçlarına göz atın.

Gelinlik seçimi
Gelinlik seçimi yaparken uzun boylu bayanlar dar ve kabarık gelinlikleri, kısa boylu bayanlar ise fazla kabarık olmayan gelinlikleri tercih etmeliler. Kilo sorunu olan kadınların omuzları açık olan gelinlikleri seçmemeleri gerekir. Eğer minyonsanız duvağınız uzun olsun ki, daha uzun görünün.

Gelin makyajı
Gelinlerin en özel ve güzel gününde makyajları sade ve doğal güzelliğini ortaya çıkarak şekilde olmalıdır. Gözler için suya dayanıklı maskara, siyah ya da kahverengi göz kalemi (gözlere sade bir görünüm verir), çok yoğun olmamak kaydıyla far, hafif allık ve hafif parlaklık veren bir ruj (pembe ya da gül rengi) doğal güzelliğinizi ortaya çıkaracaktır.

Çok koyu renklerden ve ağır makyajdan kesinlikle kaçınmalısınız. Bir gelin duru güzelliğe sahip olmalıdır.

Önce duvak sonra saç
Gelinler önce duvak seçmeli sonra saç stillerine karar vermeli... Eğer duvağınız çıkarılacaksa kuaförünüzün annenize ve damada nasıl çıkarılması gerektiğini söylemesi gerekir.

Son hazırlıklar
Düğün hazırlıklarının tören tarihinden en az 1 hafta öncesine kadar organizasyonunun bitmesi gerekir. Masa düzeni, süslemesi, müzik seçimi, fotoğraf ve video prodüksiyon hizmetleri gibi işler asla son günlere kalmamalıdır.

Erkekleri Nikah Masasına Oturtmanın Yolları Evlenme Teklifi Almak İçin Yapılacaklar

Çok aşıksınız. Evlenmeyi hayal ettiğiniz biri ile berabersiniz. İlişkiniz de ciddi anlamda evlilik yönünde ilerliyor ama çok istediğiniz o teklifi henüz almadınız. Fazla da sabrınız kalmadı.

Acaba ne yapmalı da, erkek arkadaşınıza bir an önce evlilik teklif ettirmelisiniz? Bunu asla baskı kurarak ya da yalvararak yapmayın! İnanın, tersine bir etki yapar ve sevgilinizi elinizden kaçırabilirsiniz. Bu teklifin yolunu akıllı yöntemlerle, fark ettirmeden açmalısınız.

1.Öneri

“Ne kadar güzel bir düğün” değil mi sevgilim?

Yapılan araştırmalar, erkeklerin en büyük korkularından birinin evlenmek olduğunu kanıtlamış. Aslında biz bunu zaten biliyoruz, değil mi? Ne kadar aşık olsalar bile, erkekler bu sorumluluktan genelde kaçmayı tercih ediyorlar.

Onun korkularını ve endişelerini yok etmeye çalışın. Ona evlenmek istediğinizi yumuşak bir biçimde hissettirin. Örneğin, birlikte romantik bir film izlerken, ona hayalinizdeki evlilikten veya düğünden bahsedebilirsiniz.

2.Öneri

Kendinize yandaşlar bulun

Sevgilinizin arkadaşları tarafından sevilmek kadar güzel bir şey olamaz. Çünkü onlar, sevgilinize sizden daha iyi bir kadın bulamayacağınızı söyleyecek olan kişilerdir.

Onun arkadaşlarını bir maç akşamı için kendi evinize davet edin ve onları güzel bir şekilde ağırlayın. Ayrıca erkek arkadaşınızı arkadaşlarıyla buluşması ve dışarı çıkması için arada kendiliğinizden teşvik edin. Bu kadar toleranslı olan bir kadın her erkeği etkiler, tabi en yakın arkadaşları da!

3.Öneri

Sen benim kahramanımsın!

Her erkeğin içinde kadınları kurtarma ve koruma içgüdüsü vardır. Onun içindeki kahramanı uyandırın.

Bazı işlerinizde kendisinden yardım isteyin ve sonrasında övgüler yağdırın. Mutfakta işler yaratın ya da arabanızı park ettirin. Hatta işiniz olmasa bile ona kahraman olmak için fırsat yaratın. Erkekler iltifata bayılır! Sizin kahramanınız olmak onları cesaretlendirecektir. Ona sık sık hayatınızdaki en güzel, en değerli insan olduğunu söyleyin.

4.Öneri

Mükemmel bir ekip olacaksınız

Erkekler hayatlarının sonuna kadar ayaklı banka olmak istemezler. Bu nedenle sizin onu “altın yumurtlayan tavuk” olarak görmediğinizi bilmesi gerekir.

Ona evliliğiniz boyunca sizin de bir şeylerin ucundan tutmak istediğinizi gösterin. Şöyle ki: Siz de para kazanmaya, ona işinde yardım etmeye veya çocukları büyütmeye hazırsınız. Ona, sizin onu her şekilde destekleyeceğinizi ve birlikte yıkılmaz bir ekip olacağınızı anlatın. Sonuçta onu sevdiğiniz için evleniyorsunuz, maddi hırsınızdan dolayı değil.

5.Öneri

Rest çekin

Evlilik konusu gündeme geldiğinde, her şeye rağmen hala sağır gibi davranıyorsa bu sefer rest çekin.

Evlilikten korkan sevgilinize şunları söyleyin: Bana evlenme teklifi yapmak için 3 ayın var, sonra ben olmayacağım! Eğer güzellikle yaptıklarınız işe yaramıyorsa, bir de bu yöntemi deneyin. Son safhada kaybedecek neyiniz var ki! Ayrıca birçok evli erkek bu yöntemin işe yaradığını söylüyor. Buna rağmen sevgiliniz hala istemiyorsa, karşınızdaki adamın evlenmek istemediğini anlar ve kendinize yeni bir yol çizersiniz.

Aşk Evlilikleri Çabuk Biter Mi?

Aşk evliliği mi yoksa mantığın ön planda olduğu ve akla dayalı akılcı kurulan ve sevgi temelli evlilikler mi? Görücü usulü evlilikler genellikle mantıklı verilen kararlar sonucu olur. Aşk evlilikleri ise iki kişinin karar verdiği ve duygularla hareket edilen evliliktir. Aşk evlilikleri çoğu zaman hüsranla biter.

Bunun sebebi aşkın bittiği yerde mantığında çalışmamasıdır.

Aşkın ömrü 2 bilemedin 3 sene. İnsan beyni aşık olunca sağlıklı çalışmıyor ve aşık olduğu insan ve yaşadığı aşk konusunda hep olumlu şeyler düşünüyor. Aktif aşk sırasında kusurlar hatalar yanlışlar ve inkansızlıklar göze görünmezken her şey toz pembe ve mümkün görünüyor.


İşte insan en olmaz insana bu yüzden umut bağlıyor. Aşıklar söz dinlemiyor. Çünkü aşıkların beyni bizler gibi normal insanlar gibi işlemiyor. Aşka odaklanan beyin ve salgılanan hormonlar mantığa kafa tutup duyguların ardı sıra sürükleniyor.

Aşk sınırsız bitmez tükenmez bir şey değil ve işte bu sebeple aşk evliliği yapan insanların aşkı bittiğinde evlilikleri de bitiyor. Mantık devreye girince bütün kusurlar hatalar ortaya çıkıyor. Ve tahammülsüzlük baş gösteriyor.

Evlilik önemli bir olay evlenmeden önce her şeyi düşünüp öyle adım atmak gerekiyor.Anlaşamadığınız biriyle sırf ona aşıksınız diye bir hayat yaşayamazsınız.

Demi Moore Diyetiyle Haftada 10 Kilo Nasıl Verilir?

Bir haftada 10 kilo verdiren Demi Moore diyetinin mucize makarnasının sırrı...

Makarna Diyeti Sabah Kahvaltısı (Her gün için birini seçin)

1. 1 adet tavuk yumurtası 1 buçuk bardak yağsız süt ile çırpılır. Daha sonra içerisine 50 gram un karıştırılır. Yanına da 1/2 tatlı kaşığı kabartma tozu ile 1 kaşık vanilya tozu konulur. Daha sonra bu karışım 15 dakika kadar dinlendirilerek bekletilir. Bir teflon tavaya bir ufak kepçe ile dökülerek omlet gibi pişirilir. iyice kabarmaya başlayınca ters çevrilir ve aynı şekilde her iki tarafta da kabarcık oluşunca servis edilir.

2. 2 dilim çemensiz pastırma, 2 adet ızgara domates ve 1 dilim kepek ekmeği.

3. Bir küçük elmayı rendeleyip sütle çırpın. 50 gram kepek ekmeği üzerine sürerek servis yapın.

Makarna Diyeti Öğle yemeği (Her gün için birini seçin)

1. Bir küçük sandwich ekmeğinin arasına marul, domates, salatalık, 50 gr. yağsız jambon ve 1 tatlı kaşığı light mayonez koyarak hazırlanmış sandviç.

2. 1 yarım soğanı ve 1 sarımsağı 1 tatlı kaşığı yağla karıştırıp yumuşayana dek kızartın. Bir küçük konserve mantarla dilimlenmiş domates ekleyin ve 10 dakika pişirin. 50 gr. kepekli makarnayı haşlayın, sosu makarnanın üzerine dökün ve bir tatlı kaşığı rendelenmiş parmesan peyniri ekleyin. Üzerine karabiber serperek servis yapın.

3. 50 gram makarnayı haşlayın. Üzerine sos olarak ton balığı, 2 sap taze soğan, maydanoz ve yağsız sebze soslarıyla bir karışım hazırlayın.

Makarna Diyeti Akşam yemeği (Her gün için birini seçin)

1. 150 gram dil balığı üzerine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı sürerek ızgarada kızartın. Haşlanmış domates ve brokoliyle servis yapın.

2. Küçük bir patlıcanı yıkayıp doğrayın. Tuzladıktan sonra yarım saat bekletin. Küçük bir kutu konserve domatesi, küçük bir yeşil biberin yarısı ve küçük bir soğanla karıştırın ve 2 yemek kaşığı taze fesleğenle bir tencereye koyup yarım saat pişirin. Patlıcanı 2 tatlı kaşığı una bulayıp 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla kızartın. Domates sosuna ekleyin. Karışımı parmesan peyniri eklenmiş, 50 gram makarna dökerek servis yapın.

3. 1 dilim kuzu etini, iki dometasi ve iki mantarı ızgarada pişirin. 1 tatlı kaşığı sebze sosu ekleyerek, bir orta boy haşlanmış patatesle servis yapın.

Bir haftada 10 kilo verdiren Demi Moore’un makarna diyetinin tarifi bu kadar. Diyet süresince günde 2-3 litre su için ve bol hareket edin.

Demet Akalın'dan Kilolarla Mücadele İçin Tarçın Suyu Tarifi

Evet bayanlar mucizevi tarçını içecek olarak hazırladınız mı hiç? Bayanlar diyorum çünkü genelde bayanlar kilolarla mücadele etme kararlılığını gösterir. Erkekler için hava her durumda hoştur değil mi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın verdiği kiloların ardından işi şansa bırakmıyor ve içtiği tarçın suyu ile formunu korumaya ve kilo almamaya özen gösteriyor.

Tarçın suyu için gereken malzemeler
2 litre su
3 tane çubuk tarçın
10 tane karanfil

Tarçın suyunun hazırlanması
Tarçın ve karanfili önce yıkayın özellikle çubuk tarçın kıvrımlarında fazlasıyla toz barındırabilir. Ardından tarçın ve karanfili kaynamaya koyduğunuz suyun içine kaynamaya başlamadan hemen önce atın. Malzemelerle birlikte 30 dakika kadar kaynayan karışımı ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Tarçın suyumuz hazır eğer içemiyorum derseniz ki genelde zevkle içilir içine abartıya kaçmayacak şekilde esmer şeker atabilirsiniz.
Tarçın suyu hazmı kolaylaştırır ve vücudun şeker ihtiyacını fazlasıyla karşılar.

Çağla Şikel'den Bakım Güzellik ve Önerileri

Aslında işin sırrı pahalı marka ürünler, özel vücut bakımları ya da estetik operasyonlar değil. Tamamen doğal ve istikrarlı uygulamalarla, uzun yıllardır kusursuz fiziğini korumayı başarıyor.

Güzel manken, zayıf kalmak için çok özel bir program uygulamadığını belirtiyor
Düzenli bir yaşam tarzı belirleyen Şikel, her şey önce beslenme şekline çok dikkat ediyor. Gün içinde hiçbir öğünü atlamadan yemek yiyor. Özellikle sabah kahvaltısına çok özen gösteren güzel manken, kahvaltıda mutlaka yumurta tüketiyor.

Siz de güne güzel bir kahvaltıyla başlayarak ve gün içinde öğün atlamadan beslenerek daha dinç ve daha sağlıklı olabilirsiniz. Tüm öğünlerin en önemlisi olan kahvaltıda sizi tok tutacak ve besleyici gıdalar tüketmeye özen gösterebilirsiniz.

Şikel, her sabah kahvaltıdan sonra mutlaka belirli bir süre spor yapıyormuş Hayatında, sporun ayrı bir yeri olduğunu belirten ünlü manken, bu sayede formda kalmasını kolaylaştırıyormuş. Genellikle koşu ve yürüyüş yapmayı seven Şikel, spor konusunda çok istikrarlı olduğunu belirtiyor. Aynı zamanda fiziksel görünüşünün, biraz da genetik miras olduğunu düşünüyormuş.

Siz de daha sıkı ve fit görünmek için gün içinde belirli aralıklarda yürüyüşler yapabilirsiniz. İşe giderken araçtan bir durak önce inip yürüyebilirsiniz ya da akşam çıkışta bir süre yürüyüp sonrasında araca binebilirsiniz. Gün boyunca mümkün olduğunca hareket edip bunu alışkanlık hâline getirebilirsiniz.

Çağla Şikel, bacaklarının bu kadar pürüzsüz ve selülitsiz olmasını ise, evde kendisinin hazırlayıp her gün uyguladığı karışıma bağlıyor
Tamamen doğal yağlarla hazırlanan bu karışımla kendisine masaj yapan Şikel, bu sayede selülit problemi yaşamadığını dile getiriyor.

Yaklaşan yaz mevsiminde siz de deniz ve havuz kenarında korkusuzca salınmak istiyorsanız; Çağla Şikel'in özel formülünü uygulayabilirsiniz. İşte Şikel'in özel bakım formülü ve uygulama şekli;

10 damla biberiye yağı, 5 damla kekik yağı ve 5 damla da portakal yağını ipek bir kese yardımıyla, bacaklarına masaj yaparak süren güzel manken, ardından bacaklarını streç filmle sarıyormuş. Gece boyunca ya da 3-4 saat bu şekilde bekleyen güzel manken, sonrasında ılık duş alarak bakımını tamamlıyormuş.

Bu karşımı evde hazırlayıp gün aşırı bacaklarınıza sürerek istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Tabii bu arada beslenmenize, hareket etmeye ve bol su tüketmeye özen göstermelisiniz.