Feshedilen Youtube Hesabı Nasıl Geri Açılır ve Youtube Kanalı Nasıl Feshediliyor?

Youtube kanal hesabı uyarı ve ihtarlarla feshediliyor.Genelde uyarısız hesabınız feshedilir ama çok büyük bir suç teşkil eden bir video yüklediyseniz bazı durumlarda hakkınızda soruşturma bile başlatılabilir adresiniz tespit edilir ve suçlu konumuna düşersiniz dikkat edin.

Başlıca büyük suçlar dolandırıcılık,çocuk istismarı (çocuklara şiddet yada cinsel taciz) ve cinayet,uyuşturucu,başka birinin izinsiz bilgilerini ve görüntülerini yayınlamak,bomba yapımı ve diğer tehlikeli terör faaliyetleri tespit edildiği takdirde hesabınız anında kapatılabilir.

Eğer zaten youtube hesabınıza uyarı verildiyse bu durumda yapmanız gerekenler başka uyarı almadan benzer kaldırılabilecek videoları kaldırın.Youtube telif hakkına önem verir başkasının videosunu çaldıysanız hesabınız kapatılabilir bu yüzden video yüklerken dikkatli olun youtube ile birlikte gmail hesabınızda kapatılabilir çünkü gmail ve youtube aynı şirkete aittir. Hesabınız feshedildiğinde gmail hesabınız bloke olacaktır.

Not: Sizde youtube a şikayetlerde bulunabilirsiniz youtube bildirmek istediğiniz videoya girip videonun altındaki '' daha fazla '' yazan yere tıklayıp '' bildir'' yazan yeri bulun ve şikayetinizi yapın.

Eğer youtube hesabınız feshedlir yani kapatılırsa geri açamazsınız.