Küçük Yaşta Body Yapmak Vucut Geliştirme Boy Kısaltır Mı?

Hayır body vucut geliştirme yapmak boyu kısaltmaz yada kısa kalmasına neden olmaz bunu bir örnekle açıklamak istiyorum Arnold Schwarzenegger herkes tanır en ünlü vucut geliştirmecidir ve boyu oldukça uzundur küçük yaşlardan beri body yapmaktadır.Ayrıca o tvde gördüğünüz smackdown gibi iri adamlarında küçüklükten bu yana yaptığı spor body dir ve boyları hiçte kısa değildir bir kişinin boyu kısa kalacaksa zaten kalacaktır ne yaparsa yapsın boy genetiktir fazla değiştiremezsiniz küçük yaştan ve dilediğiniz zaman body yaparak vucut geliştirebilirsiniz hiçbir zararı yoktur evde ağırlık kaldırarak herhangi bir ağırlıkla vucudunuzu forma sokabilirsiniz düzenli ve kendinizi zorlayarak yapmanız gerekir ki kasınız gelişsin kas zorlanmazsa şişmez ve iri bir vucudunuz olmaz.

Evli Bir Erkekle İlişki Kötü Mü Karısından Boşanır Mı?

Erkeklerin evliliğinin dışında bir kadınla birlikte olması için illaki aşık olması gerekmiyor genellikle sadece cinselliğe bağlı bir birliktelik peşindeler. Ama biz kadınlar mutlaka aşık olmalıyız. Çok sevmeden asla cinsellik yaşayamayız. Bir kadın evli bir erkekle ilişkiye girdiğinde hayatı kayıyor. Çünkü her şey erkeğin saatlerine göre ayarlanmak zorunda. O ne zaman müsait olursa o zaman gelecek ve kadın onu sürekli bekleyecek. Bazen sofralar hazırlayacak ve adam gelmeyecek. Ertesi gün adam telefonda “hayatım akşam çocuk hastalandı gelemedim kusura bakma” diyecek. Aslında çocuk hastalanmamıştır bazen, karısı hadi bu akşam arkadaşlara gidelim ya da onlar bize gelecekler demiştir. Bitti, adam ona uyum sağlamak zorunda, çünkü o evliliği yürütmek istediğinden evin kurallarına uymak zorunda.

Hayatının öncelikleri sıralamasında önce karısı ve çocukları gelir, sonra sevgilisi. Arta kalan zamanlarında hoş vakit geçireceği bir kadındır o. Ama kadını da biraz oyalamak lazım, çocukların okul durumları hallolsun ayrılacağım, ya da karım hasta onu bırakamam gibi birçok oyalama cümlesi. Aslında hiçbir zaman ayrılmayı düşünmez. Ama kadın için ümit dünyası , sürekli ayrılmasını bekler. Yıllar geçer de geçer.

Evli bir erkekle birlikte olmak demek, sürekli onu beklemek demek, sürekli harika sofralar hazırlayıp adamın gelmemesi demek. Asla bir tatile çıkamazsın, bir restorana gidemezsin, sokaklarda el ele gezemezsin, arkadaş ortamında bu benim erkek arkadaşım, sevgilim diye tanıtamazsın. Sen hayatını yine sürekli yalnız yaşayacaksın. Toplum içinde hep yalnız kalacaksın, bir ilişkin var ama kimse bilmiyor, söyleyemiyorsun. İçinde fırtınalar esiyor ama kimseyle paylaşamıyorsun. İnsan bu tip bir ilişkiyi yaşarken yılların boşa gittiğini hiç farkında olmuyor. İlişki bitince geriye dönüp baktığında koca bir hiç kalıyor.

Özellikle genç kızlarımıza sesleniyorum. Asla evli bir erkekle birlikte olmayın. İnanın ki yıllar boşa gidiyor. Özellikle evliliği düşünüyorsanız asla yapmayın. Sağlıklı ilişkiler yaşayın. Doya doya sokaklarda el ele dolaşın, çevrenize bu adama aşığım deyin. Evlenirsiniz ya da evlenmezsiniz ama sağlıklı bir ilişki yaşayın. Yalan dolan içinde zamanınızı boşa harcamayın…