Uygunsuz Olumsuz Örnek Olabilecek Bir Site Nasıl Şikayet Edilir Kapatılır?

İnterneti hepimiz kullanıyoruz peki gördüğümüz uygunsuz içerikli siteleri şikayet edebileceğinizi biliyor muydunuz ? Bu siteleri aşağıdaki linklere tıklayarak şikayet ederek interneti daha temiz ve güvenilir bir ortam yapalım! İsterseniz verdiğimiz linklerin hepsine de teker teker şikayetlerinizi yazabilirsiniz.Devlet birimlerine suç teşkil eden cinsel istismar fuhuş,müstehcenlik, kumar ve Atatürk aleyhine işlenen suçlar vb. bildirebilirsiniz.
Google a şikayet ettiğiniz siteler google aramalarından kaldırılır ve google da çıkmaz şikayet ettiğiniz sitenin sonunda eğer blogspot.com bulunuyorsa google a aittir demektir ve google ın o siteyi kapatmaya yetkisi vardır .com ile biten siteleri malesef google kaldıramaz.

İnternet ihbar hattına yaptığınız şikayetler yine aynı şekilde devlet birimleri tarafından incelenir ve gerekiyorsa site sahibinin sitesi telekom tarafından kapatılır eğer çok büyük bir suç işlemişse hakkında soruşturma dava açılabilir.

Bu olaylarda sizin hiçbir ilginiz yoktur.Yani devlet birimleri ve google sizin adınızı asla vermez site sahibi kimin şikayet ettiğini öğrenemez Gönül rahatlığı ile şikayetinizi yapabilirsiniz.Siz sadece bildirimde bulunuyorsunuz karar yine şikayet ettiğiniz mercilerde olacaktır.Onlar olayla ilgilenecekler.

Uygunsuz siteyi devlet birimlerine şikayet için tıklayın 

Google a şikayet etmek için tıklayın

İnternet ihbar hattına gitmek için tıklayın

Ayrıca youtubede gördüğünüz uygunsuz videoları youtube a şikayet yazımızı okumak için tıklayın.

Facebook hacklenmiş hesapları ve diğer sorunlarla ilgili yazımızı okumak için tıklayın.

Facebookta nasıl gönderi ve resim video şikayet edeceğinizi öğreneceğiniz yazımız için tıklayın.

9 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Salaksınız hepiniz

    YanıtlaSil
  3. Salaksınız hepiniz

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar sanal oyun oynayanlar www.elmasgame.com sitesine dikkat edin sanal oyun sahtecilik yapıyorlar para Yang ep satıyoruz deyip paranızı alıp vermiyorlar numarası da budur www.elmasgame.com sitesine dikkat edin numarası budur
    05050383729 parayı veriyorsunuz ENGELLİYORLAR

    YanıtlaSil
  5. Mesbet90 adi altında bahis yaptığıni söyleyen firma insanları dolandiriyo ve engelliyi gereğini yapın lutfen

    YanıtlaSil
  6. linkonclick.com cok kotu sapık sapık seyler gosterıyo nası kapatabilirim

    YanıtlaSil