Kırmızı Ruj Sürmenin Püf Noktaları

Sevgililer gününde ruj tercihiniz aşkın rengi “kırmızı” olacaksa bu yazıya bir göz atmanızda fayda var İşte kırmızı ruj sürmenin basit püf noktaları:
1. Koyu renk bir ruj sürmeden önce dudaklarınızın pürüzsüz olmasına dikkat edin. Bunun için dudaklarınıza peeling yapabilir ya da dudak bakım ürünü kullanabilirsiniz.
2. Dudağınızın doğal rengini kapamak için ruj sürmeden önce fondöten ya da kapatıcı sürün. Bu makyaj numarası rujunuzun gerçek rengini yakalamanızı sağlayacaktır.
3. Ruju sürmeye dudağınızın ortasından başlayın. Ruju direk kullanabilir ya da fırça ile uygulayabilirsiniz. Daha sonra dağıtın. Bu teknik rujun yoğunluğunu kontrol edebilmenizi sağlayacaktır.
4. Daha profesyonel bir sonuç istiyorsanız ruj renginizle aynı renkte bir dudak kalem ile dudağınızı çerçeveleyebilirsiniz. Bu teknikrujunuzun dağılmasını engeller.
5. Rujunuzdan daha dikkat çekici bir “kırmızı” elde etmek istiyorsanız ruju sürmeden önce dudağınızı beyaz kalem ile boyayın. Bu teknik fondötene göre dudak renginizi tamamen kapatır. Parmağınızla iyice dağıttığınızdan emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder