Kocamın Kalbini Tekrar Nasıl Geri Kazanabilirim

Kocamın kalbini kazanmak istiyorum diyen kadınlara ;

Bu sorun aslında sadece senin problemin değil. Binlerce hatta onbinlerce çift aynı sorunlardan yakınıyorlar. Problemin olduğu yerde muhakkak bir çözüm vardır.
Sizden uzak olması, bir daha yakın olmayacağı anlamına gelmez…
İlgisizlik, aşkın bittiği anlamına gelmez...
Şu anda soğuk olması, sevmediği ya da sevmeyeceği anlamına gelmez…

Senin ve ilişkisinden çalkantılar yaşayan herkes için umut verici çözümler var. Buradaki diğer yazılarımda bu yöntemlerden bahsetmeye çalışacağım. Bilimsel olarak kendini kanıtlamış yöntemlerle "Kocanın Kalbini" tekrar kazanabilir ve "Kocam Beni Sevmiyor" sendromundan kurtulabilirsin.

İhtiyaçların söz konusunda olduğunda açık ve net bir şekilde düşüncelerini dile getirebilir. Bu yolla hem kendini daha mutlu hissedebilir ve kocanın kalbini kazanabilirsin. Oldukça iddialı gözüküyor. Evet, bence de oldukça iddialı. Ama sonuç veriyor.

Olumlu kadın olmak birçok şeyin başlangıcıdır. Olumlu olmak bir erkek ile iletişim kurmak için en iyi yöntemdir. Erkekler kendi aralarında iletişim kurarlarken fazla bir tereddüt yaşamazlar. Ya da üstü kapalı sorunlarla uğraşmazlar. Açık, Net ve direktirler.

Olumlu kadın eşi ile başarılıdır, çünkü onun direktliği bir erkeğin kolaylıkla anlayıp ilişki kurabileceği bir şeydir. Şunu değerlendirin...

Erkeklerin birbirleri ile genel olarak nasıl iletişim kurduklarını düşünün: söylemeye ihtiyaç duydukları şeyi söylerler. Ve kadınlarla da durum farklı değildir: başarılı kadınlar eşleri ile TAM OLARAK erkeklerin erkelerle kurduğu gibi iletişim kurarlar.
Net olun...
Açık cümleler kurun...
Tam olarak ne istediğinizi ifade edin...

Örneğin, eşiniz toplantıya gidecek ve takım elbise için kravat soruyor. Her zamanki gibi, "Mavi de olur Gri de", "Sen nasıl rahat ediyorsan" gibi cümleler kurmak yerine, "Gri daha uygun olacak" cümlesi onu rahatlatır.

Unutmadan söyleyelim erkekler yemek yapan kadınları sever ona yemek yaparsanız çok hoşuna gider.

Bu çok basit, kolaydır – ve karar vermek zorunda olmamak eşinize de iyi gelebilir. Artı, tüm erkekler bu konuda hemfikir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder