Ergenlikte Cinsellik ve Gençlik Köprüsünde Yapılan Hatalar

Ergenliğe giriş kızlar ve erkekler için çok sıkıntılı bir dönemdir. İnsanın hayatında iz bırakan hatalar yapılabilir, geleceğin şekillendiği bir dönemdir, bu dönemdeki gençlere yetişkinler çok dikkatli davranmalı ve onun kişiliğini bozacak hareketlerden uzak durmalıdır.
Bu dönemde ergenlerin dikkatini ençok çeken cinsel konulardır. çevresinde cinsellik adına olan herşeyi takip ederler, bu onların çok dikkatini çeker ve bundan hoşlanırlar, hormonlardaki değişimlerden kaynaklanır bu durum.
Her ergenin bu yaşlarda başından geçen bir hikayesi vardır, kimi cinsel aletlerini birbirine gösterir ve kendi ölçülerinin normal olup olmadığını anlamaya çalışır, kimi ergenliğe girip girmediğini anlamak için masturbasyon yapmaya çalışır, kimi porno film vb. seyrederek cinselliğin nasıl yaşandığını öğrenmeye çalışır. Ergenlikte en önemli düşüncelerden ve korkulardan biriside ilerde evlenince cinselliğe yapıp yapamayacağını düşünmektir. Birçok ilde evlenmeden gençlerin bir kısmı geneleve giderek kendini denemeye kalkarlar sırf bu korku yüzünden. oysa hayatının en büyük hatası olur bu.
Rahat ve kontrolsüz bir çevrede yaşayan gençler cinselliği çok daha erken yaşayabilirler. Evlenmeden cinsellik yaşamak ileriki yaşlarda çok büyük sıkıntılar meydana getirir.
Homoseksüelliğin birçoğu ergenlik geçişlerinden kaynaklanır, içine kapanık gençler cinselliği kızlarda değilde erkeklerde öğrenmeye çalışırlar.
Birçok gencimizin başından bu ve buna benzer cinsel durumlar geçmiştir. Kimse bunları birbirine anlatamaz, utanır, sıkılır ama yaptığı bu işlerden dolayı kendini suçlu görür, sapkın bulur, vicdanı onu rahat bırakmaz. Kendini sapık-sapkın, günahkar görme onların ileriki yaşlarda psikolojilerini bozar, hayata küstürür.
Gençler birçok kişinin başından istenmeyen durumlar geçmiştir, bu yaşlardaki olan hatalar ve yanlışlar meraktan kaynaklanır ve telafisi vardır, Kendinizi dünyanın en günahkar insanı, yokedilmesi gereken biri gibi görmeyin. Bu yaştaki yaşanan bu hadiselerin tamamına "GENÇLİK KÖPRÜSÜ" denilir ve herkesi bu yaşlarda takıldığı birşeyler vardır.

Bakire kızlara öğütler okumak için tıklayın.

Genç Kızların Okuması gereken bir yazı tıklayıp okuyabilirsiniz.

KADINLAR VE ERKEKLER İÇİN EVLENMEDEN CİNSELLİK YAZIMI TIKLA OKU

Sevgili İle Seks Yapmak hakkındaki yazımı okumak için tıklayın.


1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil