Mastürbasyon Kötü Ve Zararlı Mıdır?

Değildir. Ergenlikle birlikte artan cinsel gerilime uygun bir boşalma sağlar. Masturbasyon normaldir. İnsanın doğasında olan cinsel dürtünün doyuma ulaşması için yapılan bir eylemdir. Bedensel ve ruhsal sağlığa zarar vermez. Masturbasyon sadece ergenlik döneminde değil tüm yaşam boyunca yapılabilir.Sayıya gelince asla sayının bir önemi yoktur dilediğiniz sayıda yapabilirsiniz.Mastürbasyon yapmasanız kasıklarınızda ağrı olabilir.Mastürbasyon ayıp değildir.

3 yorum:

  1. Mastürbasyonun hiç mi zararı yok yani? Tamamen zararsız nasıl ola bilir ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen zararsız olmasının nedeni vucudun normal bir olayı olmasından dolayıdır.Mastürbasyon yapılmazsa zaten vucut belli bir zaman sonra üretilen fazlalıkları otomatik olarak dışarı atacaktır. Mastürbasyon ise bunları vucudun değilde bizim kendi başımıza dışarı çıkarmamızdır. Mastürbasyon ile bir hastalık bulaşması yada bir hastalık oluşması imkansızdır. Mastürbasyon rahatlama sağladığı için tavsiye edilmektedir. Genç erkeklere kesinlikle önerilmekte ve genç erkeklerde mastürbasyon yapmanın hayatlarına olumlu katkısı olduğu görülmüştür. Mastürbasyonun erkeklerin sonradan pişman olacakları kötü şeyler yapmasını ve sapkınlıklarını engellediği görülmüştür.

      Sil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil