Twitterda Sizi Kim Takip Etmeyi Bırakmış (Unfollow) Öğrenin

Bu yazımızda twitter da sizi kimler unfollow etmiş (takip listesinden çıkarmış) öğreneceğiz.


MenageFilter: Twitter Hesabınıza Erişim İzni Vererek Değişik Konularda Hesabınızla İlgili Verilere Ulaşabiliyorsunuz.Servis İngilizce Ama Kullanımı Basit Siteye Girdiğinizde Karşınıza Gelen Ekrandan Start Basıp Twitteri Seçin Connect to Twitter a Tıkla.Daha Sonra Karşınıza MenageFilter:Twitter Ekranı Gelicek.Burada İstediğnizi Seçerek Ücretsiz Olarak Unfollow Edenleri Oğrenebilirsiniz.


ManageFlitter:Twitter sitesine gitmek için tıklayın.

Amazon Yağmur Ormanları Hakkında Herşey

Amazon yağmur ormanları, Amazon Havzası'nın çoğunu kaplayan yağmur ormanıdır. Yaklaşık beş buçuk milyon kilometrekarelik bir alanı kaplar. Amazon ormanları dünyada kalan yağmur ormanlarının yarısından fazlasını oluşturur ve dünyanın en büyük ve en fazla türe sahip olan ormanıdır.
Brezilya, Peru, Kolombiya, Venezuela, Ekvador, Bolivya, Guyana, Surinam ve Fransız Guyanası olmak üzere dokuz ülkenin sınırları içerisinde bulunur.

Bora Bora Adası Hakkında Bilinmeyenler

Gerçek olamayacak kadar güzel bir ada; Pasifik Okyanusu’nun ortasında bir zümrüt. Beyaz kumları, turkuaz rengi berrak sularıyla özellikle yeni evli çiftlerin vazgeçilmez mekânı Bora Bora...