Blogger Tabanlı Bir Blog Siteyi Şikayet Edip Kapattırmak

Uygunsuz içerik , yasa dışı içerik telif haklarını ihlal eden blogger sitelerini de şikayet edebilirsiniz. Google 'ın bu siteleri şikayet etmek  için size bir platformu mevcut tıklayınnl bu adrese girerek yukarıda yazılı olan içeriklere sahip blogger sitelerini şikayet edebilir ve kapattırabilirsiniz.sikayet etmek icin tıkla.

Facebook Duvarınızda Paylaşılan İstenmeyen Reklamlardan Kurtulma

Facebook giriş ile hesabınıza giriş yapın.
Sağ üst köşede aşağı ok simgesine tıklayın ve hesap ayarları paneline giriş yapın
Sol menüde “reklamlar”  sekmesine tıklayın.
Açılan sayfada “üçüncü şahıs reklam ayarını düzenle” linkine tıklayın.
Seçim menüsünden “hiç kimse”yi işaretleyin ve “değişiklikleri kaydet” seçeneğine tıklayın.
Bu işlemleri yaptıktan sonra Facebook profilinizde sizin adınızla herhangi bir reklam paylaşılmayacaktır.

Göz Makyajı Önerileri

* Gözünüze ilk önce açık gri bir eyeliner çekin. Daha sonra açık mavi bir far alarak gözünüzün iç köşesine ve kaşınızın alt kısmına sürün.

* Gözünüze altın parlaklığı kazandırmak için bronz renkte bir göz farını gözkapağınızın tam üstüne sürün.

* Gözlerinizi daha büyük ve parlak göstermek istiyorsanız bir kat siyah rimelin üzerine bir kat lacivert rimel sürün, bu gözlerinizin beyazını ortaya çıkaracaktır.

* Rimeli kirpiklerinizin en dibinden başlayarak ve yavaşça sürün.

* Gözkapağınızın iç tarafına siyah eyeliner çekerek gözünüzü birkaç kez kırpıştırın. Bu, gözünüzün alt kısmına da yayılıp doğal bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır.

* Gözünüzün mükemmel görünmesi için ilk olarak gözkapağınızın üzerine ve gözünüzün iç köşe kısımlarına kapatıcı sürün.

* Kirpiklerinizin uzun görünmesi için rimeli ilk olarak kirpiklerinizin uç kısımlarına sürün, kuruduktan sonra ikinci ve üçüncü katları dipten uca doğru sürün.

Kuşlar Nasıl Konuşabiliyor?

Her insan ağzıyla konuşur ama konuşabilmeyi sağlayan asıl organ beyindir. Beyinde oluşan düşünceler dilimize ve dudaklarımıza aktarılır. Hayvanlar bu nedenle konuşamaz. Papağan ve benzeri kuşların yaptıkları konuşma değil, mükemmel bir ses tınısı ezberi ve tekrardır. Sesleri ezberler ve taklit ederler. Kuşların ses organları memeli hayvanlardan farklı olarak gırtlakta değil göğüs kafeslerinn dibinde, karın boşluğunun derinliklerindedir. Kuşların doğasında ses taklit yeteneği vardır. Doğayla içiçe yaşarken diğer kuşların seslerini taklit ederek bir çeşit iletişim sağlarlar.

Dağılmış Maskara Nasıl Temizlenir?

Makyajınızı yaparken gözünüzün üst tarafına maskara bulaştırmak oldukça yaygın bir hata ancak onu hemen silmeye kalkıp daha beter hale getirmek, daha büyük bir hata olacaktır. Bir dakika durun ve kurumasını bekleyin böylelikle daha kötü bulaşmayacaktır. Kulak pamuğunu, az miktarda makyaj temizleyicisine batırın ve maskaranın bulaştığı noktayı silin. O bölgeyi tamamen temizleyecektir.

Dişlere Bulaşan Ruj Nasıl Temizlenir?

Dişlerinize bulaşan rujlar fazlası ile sinir bozucu bir durum ancak bir daha olmasını istemiyorsanız yapacağınız şey çok basit. Krem şeklindeki rujların bulaşması daha kolaydır bu yüzden rujunu sürdükten sonra dudaklarınızı peçeteye bastırarak fazlasını alın ardından parmağınızı dudaklarınızın ortasına getirerek kapatın ve açmadan parmağını çekin böylelikle dudaklarınızın iç tarafına bulaşmış ve dişe kolayca ulaşabilecek herhangi ruj kalıntısı kalmayacaktır.

Bozulan Ojeye Ne Yapmalı

Yeni oje sürdüğünüz veya manikür yaptırdığınız ama tam evden çıkarken bozuldu. Bu olay hepimizin başına gelen ve bizleri sinir eden bir durum ama düzeltmek aslında çok kolay. Ojenizin ikinci katı bozulduysa yani tamamen soyulmadıysa asetonu kulak pamuğu tarzında bir şeye dökerek hafif yüzeysel hareketlerde kalkmış yeri inceltin böylelikle uzaktan anlaşılmayacak. Eğer daha büyük bir zarar verdiyseniz, profesyoneller, dilinizi kullanmanızı öneriyor. Tükürük ve basınçla ojeyi yumuşatarak dağılmasını sağlayacaksınız. Yine de bu yöntemi alışkanlık haline getirmemenizi öneririz.

Ten Rengine Göre Ruj Seçimi Nasıl Yapılmalı

Ruj seçerken ten rengine göre seçmek önemlidir çünkü her ruj her bayanda herkes tarafından beğenilmez ve güzel durmaz. O yüzden ruj seçimlerinde ten rengine göre ruj seçmek önemlidir arkadaşlar.

Peki ruj seçimi yaparken nelere dikkat edilmesi gerekir hangi tene hangi ruj rengi gider beraber bakalım :

Çok açık ten
Şeffaf renkler bej tonları kıpkırmızı hafif mercan renkleri pembe rujlar.

Açık ten
Sıcak şeftali ve pembe renkler içeren tonlar. Çarpıcı renkler gerektiren durumlarda mavi bazlı rujlar vişne tonları kahverengine kaçan tonlar.

Buğday ten
Sıcak alt tonları olan renkler: Kahve bazlı mor açık kahve. Şarap rengi de muhteşem bir ışıltı verebilir.

Koyu ten
Derin parlak olmayan kırmızılar yani mavi veya mor alt tonlar içeren renkler. Çikolata veya erik renkli rujlar da harika durur.

Sarışınlar İçin Makyaj İpuçları

Şeftali tonları sarışınlar için en uygun evrensel tondur.

Eğer kırmızı dudakları tercih ederseniz çok abartılı olmamasına dikkat edin.

Kahverengi maskara siyaha nazaran saç renginizde daha az kontrast oluşturur.