Kumrallar İçin Makyaj Önerileri

Kumral tene sahip olan kişiler ikiye ayrılırlar. Bir açık tenli kumrallar bir de koyu renkli kumrallar vardır. Bu makalemiz de sizlere açık ve koyu ten rengine sahip olan kumral bayanlar için en uygun makyaj renkleri önerileri ile karşınızdayız. Ten renginizle uyumlu olan renkleri makyajınıza yansıttığınız da ortaya oldukça olumlu sonuçlar çıkacağından emin olabilirsiniz.

Açık tenli kumrallar makyaj yaparken doğal tonlarda renkleri kullanmalıdırlar. Bu renkler onlarda çok hoş duracaktır. Mavi ve eflatun renkleri, toprak renginin tonları açık tenli kumrallara önerebileceğimiz renkler arasındadır. Bu renklerle uygulanacak göz makyajı sizi daha cekici hale getirecektir. Kirpiklerinize siyah maskara uygulamayı sakın unutmayın. Ten renginizin açık olmasından dolayı pembenin her tonu yanaklarınıza ve göz kapaklarınıza yakışacaktır. Dilerseniz dudaklarınız için pembe rengi kullanabilirsiniz. Yine dudaklarınızın üzerine süreceğiniz parlatıcı ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz.
Koyu tenli kumralların makyajları sırasında ise; zümrüt, koyu gri, kahverengi ve koyu toprak tonlarındaki renkleri tercih etmeleri gereklidir. Ten renklerinin koyu olmasından dolayı açık tonlu renkler koyu kumrallara yakışmayacaktır. Koyu kumrallar elmacık kemiklerini belirginleştirmek için mercan rengini tercih etmelidir. Göz kapaklarına kahverengi tonlarında göz farları sürerek saçlarıyla güzel bir uyum elde edebilirler. Bu görüntü son derece çekici olacaktır. Makyajın son aşaması olan ruj seçiminde koyu renkler ve koyu kırmızı rengi çok hoş duracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder