The Walking Dead (Yürüyen Ölüler) Dizisi Hakkında Yorumum

YÖNETMENLER: Frank Darabont, Guy Ferland, Michelle Maxwell Macleren
OYUNCULAR: Andrew Lincoln (Rick), Norman Reedus (Daryl), Sarah Wayne Callies (Lori), Steven Yeun (Glenn), Lauren Cohan (Maggie), Laurie Holden (Andrea), Jon Bernthal (Shane), Chandler Riggs (Carl), IronE Singleton (T-Dog)
TÜR: Dram, Korku, Gerilim
İMDB: 8,8
SEZON: 1-3-...
YAPIM: 2010 – ABD
YORUM: İnsan, yaşamını tehlike altında hissederse ne kadar acımasız olabilir? İnsanları, hatta en iyi dostlarını öldürebilir mi? Bu sorunun cevabını ilk sezonda hissetmek pek güç olsa da ilerleyen sezonlarda net bir şekilde karşımıza çıktı.

Dizi gerçekte var olmayan şeyler üzerine kurulu olsa da asıl ağırlığı gerçekçi hikayeler, duygular çekmekte. Yani genel olarak bakarsanız zombi dizisi. Ancak daha derine indiğinizde insanların hayatta kalma içgüdüsüyle ne kadar vahşi olabileceklerini, ne kadar acımasız olabileceklerini hissediyorsunuz. Tüm bunların ötesinde dizide iyi - kötü ayrımından çok güven ön planda. Ayrıca zombi konusunda mantık ararsanız işin içinden çıkamazsınız.

Şu zamana kadar izlediğin en iyi zombi yapımı ne derseniz tereddüt etmeden The Walking Dead’i tavsiye edebilirim. Açın TV’nizi, oturun karşısına, yaslanın koltuğunuza bakalım bir daha kalkabilecek misiniz? İyi seyirler… Puanım: 10/9

1 yorum: